Környékbeli szálláshelyek

Napsugár Vendégház

Abaújkér-Aranyos település csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas részén található a szálláshelyünk nagy udvarral szív alakú tavacskával.
Gondtalan kikapcsolódást kínálunk az idelátogatóknak.
Legyen vendégünk családjával, barátaival egy természetvédelmi terület szomszédságában!

A vendégház 2 szobás, 8 férőhelyes, nagy étkezővel, jól felszerelt konyhával, fedett terasszal rendelkezik, négy napraforgós minősítésű. A ház körül nagy kert, füves focipálya, fenyves és egy kis halastó is található, amely gyönyörű környezetet biztosít az idelátogatók számára.
A csendes, nyugodt környezet mit sem ér madárcsicsergés, béka kuruttyolás és a mókusok örvendező játéka nélkül a diófán. Itt mindezt megtalálhatja!

www.aranynap.hu


Öreg Diófa Vendégház Abaújszántó

3881 Abaújszántó, Béke utca 91.
Tel.: +36-20/264-1841
e-mail: oregdiofa@citromail.hu

Az Öregdiófa Vendégház nagy szeretettel várja a vidéki környezetbe pihenni vágyó turistákat. Abaújszántó egy csendes, nyugodt kis város, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Szerencstől 15 km-re található. A Tokaj-hegyaljai történelmi borvidékhez tartozik, a Világörökség része. Látogassanak el hozzánk és gyönyörködjenek a csodás tájban, és fedezzék fel a környezet szépségeit.

Helyi látnivalók, programlehetőségek:

  • Az Abaújszántón szüretelt szőlőből készült borok nagyon jó hírűek hazánkban, az ide látogatók erről meggyőződhetnek, ha megkóstolják az Arany János utcai pincesor kínálatát a muskotályos, asszú, furmint és hárslevelű borokat egyaránt.
  • Túrázási lehetőségeket biztosít a közelben lévő Aranyosi-völgy, valamint felsétálhatnak a település mellet található “Sátor” hegyre, aminek a tetejére egy gyalogút vezet. Itt gyönyörű kilátás nyílik a településre és környezetére.
  • Lehetőség van lovaglásra és sétakocsikázásra is. A biciklizni vágyok is meglelhetik örömüket, hiszen a közeli településekre is érdemes el biciklizni.

Képek a vendégházról