Castrum Boldua középkori étterem

Galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Castrum Boldua középkori étterem 2007 tavaszától várja kedves vendégeit Boldogkő Várának ódon falai között. Éttermünk belső kialakítása IV Béla magyar királyunk korának hangulatát igyekszik visszaadni, ügyelve a korhűségre és részletekre. A falakat borító pajzsok mindegyike a vár történelméhez kapcsolódó uralkodók és nemesi családok címerét viseli.

Az érdeklődő vendégek működő látványkonyhánkban akár személyesen is végigkövethetik étkük elkészültét. Azt ómagyar ízeket idéző ételeinket gondos kutatómunka útján kidolgozott receptek alapján készítjük, s a középkori szokásoknak megfelelően, vendégeink azokat kézzel, csupán a körethez kanalat használva fogyasztják el.
Éttermünk befogadóképessége 120 fő, ami a jóidő beköszöntével plusz 50 fővel bővül, s a teraszunkról különleges panorámában és csodálatos naplementében gyönyörködhetnek vendégeink.

Zártkörű lakomák, céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk, igény esetén középkori fegyver- és lovasbemutatóval, íjászokkal színesítve az esemény programját.

Éttermünk nyitvatartása:
Hétfőtől Vasárnapig 9 – től 22 óráig

Elérhetőségek:

Web: www.castrumboldua.hu

Asztalfoglalás és információ:

Péli Tibor
Tel.: 06-70/410-61-15
E-mail: pelitibi24@citromail.hu

Szilágyi Zoltán
Tel.: 06 70/ 604-74-26
E-mail: zeeparty@freemail.hu